Letní lehká véča

3.83

hodnoceno: 12
Příprava: 30 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • 1
      šálek mrkev
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 1
      ks citron
    • 2
      ks pomeranč
    • 2
      šálek bílé zelí
    • 300
      g krůtí prsa
    • 3
      ks řapíkatý celer
  • Zálivka
    • sůl
    • 3
      lžíce olivový olej
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce med
    • pomerančová kůra a citrónová – nastrouhaná
    • šťáva ze dvou pomerančů a jednoho citronu

Postup přípravy receptu

  • Maso nakrájíme na malé kostičky, dle chuti okořeníme, zprudka opečeme na olivovém oleji. Vyjmeme a necháme na ubrousku vychladnout. Všechnu zeleninu smícháme, pomeranče a citrony nakrájíme na větší kousky.
  • Zálivku dobře promícháme a přidáme k zelenině. Na chladném místě necháme nejméně 20 minut uležet. Poté promícháme a přidáme masíčko. Nejlepší je k tomu tmavé pečivo s gervais.
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: