Moravský flamendr

3.11

hodnoceno: 9
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 200
      g rostlinný olej
    • 1
      špetka vegeta
    • 2
      špetka pepř mletý
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      ks křen
    • 10
      ks feferonka
    • 900
      g vepřová panenka

Postup přípravy receptu

  • Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky, posypeme moukou a vegetou, dobře promícháme, mírně osolíme a na rozpáleném oleji zprudka opečeme. Přidáme nasekané feferonky, na plátky nakrájenou cibuli, kečup, worcestrovou omáčku a krátce podusíme. Na talíři sypeme strouhaným křenem.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: