Náchodská krkovička

3

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 4
      cibule
    • sůl
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 5
      česnek
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 2
      lžíce majoránka
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      l pivo světlé
    • 4
      plátek vepřová krkovice silnější

Postup přípravy receptu

  • Ze všech ingrediencí mimo masa, cibule a piva umícháme kašičku, kterou potřeme osolené plátky masa (neklepeme, jen po stranách nařízneme). Necháme uležet, nejlépe přes noc. Plátky pak položíme na jemně pomaštěný pekáček, zasypeme pokrájenou cibulí, podlijeme pivem a slabou hodinku pečeme.
  • Podáváme se šťouchanými brambory, zelím a osmaženou cibulkou.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: