Omáčka z drůbežích jater

4

hodnoceno: 6
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • 500
      g drůbeží játra
    • sůl
    • hladká mouka na zahuštění
    • pepř mletý
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Játra očistíme, opláchneme a necháme okapat. Cibuli si pokrájíme nadrobno a osmažíme na trošce oleje dozlatova. K cibuli přidáme játra, orestujeme, osolíme, opepříme, přilijeme cca 4 dl vroucí vody a povaříme doměkka. Mouku rozmícháme v trošce studené vody a zahustíme na potřebnou hustotu. Dochutíme solí a pepřem dle chuti. Podáváme s rýží, popřípadě s houskovým knedlíkem.
  • Játra (vařená) můžeme také pomlít nebo rozmixovat.
  • Nemusíme se bát játra osolit, neztvrdnou.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: