Ovocné krůtí maso na kari

2.67

hodnoceno: 6
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks pomeranč
    • 25
      g smetana ke šlehání
    • 60
      ml zeleninový vývar
    • 150
      g krůtí řízek
    • 60
      ml pomerančový džus
    • mouka na zahuštění
    • 1
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

  • Maso nakrájíme na nudličky, cibuli najemno nasekáme. Pomeranč oloupeme i s blankou a nakrájíme na plátky. Na oleji opečeme maso, přidáme cibuli a polovinu pomeranče. Zaprášíme kari, přilejeme vývar, pomerančový džus a smetanu. Osolíme, opepříme a vaříme asi 5 minut. Zahustíme a přivedeme k varu. Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: