Pestrý masový kastrůlek

3.15

hodnoceno: 20
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      kg cibule
    • 1
      kelímek hořčice plnotučná
    • olivový olej
    • 200
      g anglická slanina
    • 0,5
      kg hovězí maso
    • 1
      ks klobása brdská
    • 1
      ks ostravská klobása
    • 0,5
      kg vepřové ramínko
    • 1
      kelímek smetana 12%
    • 1
      kelímek hořčice kremžská

Postup přípravy receptu

  • Oba druhy masa a slaninu nakrájíme na kostky asi 2×2 cm, klobásy asi na 1 cm kolečka. Vše osolíme, opepříme, v míse smícháme s hořčicemi. Necháme uležet do druhého dne. Druhý den si vezmeme zapékací misku, vymažeme ji olivovým olejem a maso a klobásu do ní poklademe. Dáme péci. Během pečení podléváme vodou. Když je hovězí maso dostatečně měkké, přidáme do misky cibuli nakrájenou na nudličky, jakmile zesklovatí, zalijeme celou směs smetanou a necháme ji zrůžovět.
  • Servírujeme s bramboráčky.
Zařazení: Hovězí Vepřové Uzeniny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: