Pšenično-žitný chléb (kmínový)

3.7

hodnoceno: 10
Příprava: 185 minut
Porce: 5
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      lžička sůl
    • 500
      ml voda
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžička moučkový cukr
    • 1
      lžíce kmín
    • 2
      lžíce červený vinný ocet
    • 7
      g sušené droždí
    • 250
      g žitná chlebová mouka
    • 450
      g pšeničná chlebová mouka

Postup přípravy receptu

  • Suroviny vložíme do pekárny postupně. Nejprve tekuté ingredience a pak sypké. Zapneme pekárnu na základní program a zvolíme tmavou kůrku.
  • Kmín přidáme po zaznění zvukového signálu.
  • Po upečení necháme vychladit.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: