Rybí filé po provensálsku

2.62

hodnoceno: 8
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks pórek
    • 1
      kostka masox
    • 400
      g rybí file 300-400
    • 4
      kostka tavený sýr 3-4
    • citronová šťáva
    • olej
    • provensálské koření

Postup přípravy receptu

  • Filé posypeme provensálským kořením a jemně pokapeme citronovou šťávou. Orestujeme na oleji, maso vyjeme.
  • Přidáme trošku oleje a orestujeme kolečka pórku. Po chvíli přidáme sýry a necháme je roztavit, podlijeme vodou a přidáme provensálské koření. Na mírném ohni vaříme asi 3-5 minut.
  • Poté do omáčky rozdrobíme kostku bujonu, chvíli povaříme, přidáme filé a dusíme 5-7 minut.
  • Filé podáváme přelité omáčkou s brambory nebo hranolky.
Zařazení: Maso Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: