Slepice v červeném oleji

3.4

hodnoceno: 5
Příprava: 40 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 100
      ml bílé víno
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      ks slepice
    • 100
      ml vývar
    • 1
      špetka pepř celý
    • 1
      lžíce červený olej

Postup přípravy receptu

  • Červený olej vytvoříme rozpálením obyčejného oleje, do kterého přidáme nakrájenou feferonku. Pak to přidáme k masu a feferonky vyndáme.
  • Slepici uvaříme doměkka. Po vychladnutí ji stáhneme z kůže a obereme maso. Roztrháme na menší kousky a smícháme se sójovou omáčkou, červeným olejem, hořčicí a bílým vínem. Ochutíme solí a pepřem. Pokud je potřeba, rozředíme vývarem. Připravujeme nejlépe dva dny předem, aby se pokrm rozležel.
Zařazení: Maso Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: