Sváteční řezy z Paříže

2.47

hodnoceno: 19
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • Krém
    • 1
      ks máslo
    • 1
      l mléko
    • 80
      g moučkový cukr
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 3
      ks vanilkový pudink
    • 3
      lžíce kakao
  • Těsto
    • 1
      hrnek mléko
    • 2
      ks žloutek
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 3
      lžíce kakao
    • 2
      ks sníh z bílku
    • 0,5
      hrnek olej
    • 1
      hrnek cukr krupice
  • Dozdobení
    • šlehačka
    • čokoláda

Postup přípravy receptu

  • Smícháme sypké suroviny, přidáme tekuté ingredience a sníh z bílků. Pečeme při 150 °C. Svaříme 1 litr mléka a 3 vanilkové pudinky a necháme vychladnout. Ušleháme změklé máslo, 80 g cukru moučky, 1 vanilkový cukr a 3 lžíce kakaa. Po vychladnutí pudinku zašleháváme do máslového krému.
  • Důležité jsou stejné teploty pudinku a krému, aby se hmota nesrazila. Rozetřeme na upečený plát těsta. Ušleháme 2 šlehačky a rozetřeme na pudinkový krém. Povrch ozdobíme strouhanou čokoládou.
Zařazení: Zákusky Řezy Dezerty

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: