Tostadas s tuňákem

2.2

hodnoceno: 5
Příprava: 20 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 4
      ks rajčata
    • 2
      stroužek česnek
    • 180
      g sýr čedar nebo sýr Gouda – tenké plátky
    • 3
      špetka petrželka nasekaná nadrobno
    • 60
      g tuňák - ve vlastní šťávě
    • 1
      ks francouzská bageta
    • 6
      lžíce extra panenský olivový olej

Postup přípravy receptu

  • Bagetu šikmo nakrájíme na krajíčky, které mírně opečeme z obou stran pod horkým grilem.
  • Vedle si smícháme utřený česnek s olivovým olejem. Každý krajíček bagety z obou stran potřeme olejem s česnekem a položíme na něj tenký plátek rajčete. Na něj dáme malý kousek tuňáka, navrch plátek sýru.
  • Vrátíme pod gril a 2–3 minuty opékáme ve vzdálenosti 10 cm, až se sýr roztaví.
  • Posypeme najemno nakrájenou petrželkou a podáváme.
Zařazení: Chuťovky Slané

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: