Tvarohová nádivka do koláčů a buchet

3.4

hodnoceno: 10
Příprava: 20 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • mléko
    • 2
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      kostka měkký tvaroh 500 g
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 2
      lžička citronová šťáva

Postup přípravy receptu

  • Uvaříme klasický pudink z mléka, přidáme vanilkový cukr. Pokud máte rádi sladší, můžete přidat ještě další cukr. Necháme ho vychladit. Pak dáme do misky tvaroh, citronovou šťávu a po lžících přidáváme pudink a šleháme. Budeme mít asi 1 kg náplně. Pokud potřebujete méně náplně, dělejte z polovičního množství nebo spotřebujte přímo, chutná jako pribiňák.
  • Tato náplň má tu výhodu, že neteče a tak koláče můžete zdobit cukrářskou zdobičkou. Ale nedoporučuji dělat ji den předem.
Zařazení: Moučníky Koláče Buchty

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: