Vepřová krkovice na tmavém pivu

3.5

hodnoceno: 4
Příprava: 130 minut
Porce: 1
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 100
      g cibule
    • sůl
    • 50
      ml rostlinný olej
    • 3
      lžička cukr krystal
    • pepř mletý
    • kmín
    • 3
      dl pivo - černé
    • 200
      g vepřová krkovice

Postup přípravy receptu

  • Maso zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a pokmínujeme.
  • V hrnci si rozpálíme olej a vložíme do něj na kostky nakrájenou cibuli, kterou restujeme dosklovata.
  • Poté vložíme maso a opečeme z obou stran společně s cibulí dozlatova.
  • Přilijeme pivo, přidáme cukr a pod pokličkou necháme dusit cca 120 minut. Občas promícháme.
  • Nakonec necháme šťávu za stálého míchání svařit na polovinu a můžeme podávat. Jako příloha je nejlepší pečený brambor s kmínem.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: