Vepřové ledvinky po maďarsku

3

hodnoceno: 5
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 200
      ml zakysaná smetana
    • vývar
    • 500
      g vepřové ledvinky

Postup přípravy receptu

  • Očištěné ledvinky rozpůlíme, odstraníme z nich močové kanálky a v několika vodách dobře vymneme. Poté je důkladně osušíme a nakrájíme příčně na plátky. Osmažíme cibulku na oleji a rozkrájené ledvinky na ni vložíme. Opečeme je, okořeníme, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Zahustíme smetanou rozmíchanou s moukou. Omáčku provaříme a osolíme. Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Vnitřnosti

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: