Vepřové maso se sýrem

3.21

hodnoceno: 14
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 4
      ks cibule velké
    • 0,3
      kg eidam sýr
    • mléko nebo šlehačka
    • pepř mletý
    • 4
      ks vepřové maso
    • podravka

Postup přípravy receptu

  • Maso naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme podravkou. Pánev vyložíme měsíčky cibule asi centimetr vysoko, poklademe okořeněným masem a zasypeme nahrubo nastrouhaným sýrem alespoň 2 centimetry vysoko. Maso zalijeme částí mléka a dusíme pod pokličkou doměkka. Pokud je třeba, mléko doléváme. Až maso změkne, přidáme oříšek másla a už bez pokličky dopékáme, až sýr nahoře zčervená.
  • Podáváme s brambory či americkými brambory.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: