Vepřové maso v alobalu

2

hodnoceno: 3
Příprava: 75 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks červená paprika
    • sůl
    • 150
      g sýr niva
    • 100
      g anglická slanina
    • 4
      ks vepřové maso
    • 1
      lžíce olej
    • 4
      lžička hořčice kremžská

Postup přípravy receptu

  • Plátky naklepejte a osolte (ne moc – slanina i niva jsou dost slané). Přichystejte si čtyři kousky alobalu na zabalení. Alobal potřete olejem, aby se maso nepřipékalo. Z jedné strany potřete plátky masa hořčicí a položte namazanou stranou dolů na připravený alobal. Na plátky masa položte plátky slaniny, na kroužky nakrájenou cibuli, plátky nivy a na proužky pokrájenou papriku. Zabalte do alobalu a pečte při 180 stupních zhruba 60 minut.
Zařazení: Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: