Vepřové maso v lepkavé marinádě

3.25

hodnoceno: 8
Příprava: 30 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • Marináda
    • 3
      stroužek česnek rozdrcený
    • 10
      lžíce sojová omáčka
    • 5
      lžíce sherry
    • 4
      lžíce cukr nejlépe Muscovado
    • 6
      ks jarní cibulka
    • 5
      ks vepřové kotlety

Postup přípravy receptu

  • Smícháme ingredience na marinádu a naklepané maso v něm necháme, nejlépe přes noc, marinovat.
  • Pak rozpálíme pod grilem grilovací pánev a kotletky opečeme a sem tam zakápneme marinádou (cca 8 minut z každé strany). Pak nakrájíme na nudličky, smícháme s nakrájenou jarní cibulkou.
  • Zbytek marinády krátce povaříme, až se tekutina trochu zredukuje a zhoustne. Podáváme překápnuté marinádou a s rýží.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: