Zelné placky

2.3

hodnoceno: 10
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • hladká mouka
    • 1
      kg kysané zelí
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Použitá dávka se může zmenšit dle chuti.
  • Na vál vysypeme 1kg kysaného zelí, zasypeme hladkou moukou. Vzniklou hmotu prohněteme a to tak, až se přestane lepit. Potom vyválíme v tenkou, 2-3mm vrstvu, nakrájíme na obdelníčky 2x6cm nebo na jiné obrazce a pečeme po obou stranách na rozpáleném oleji do zlatova. Podle chuti přisolíme. Podáváme s bilinkovým čajem, pivem, či bílým vínem. Dobrou chuť.
Zařazení: Chuťovky Slané

Podobné recepty

Použité suroviny: Hladká mouka Kysané zelí Olej Sůl

Doporučujeme

Další doporučené recepty: