
3.11
Z ingrediencí vypracujeme hladké těsto, které necháme odpočinout v chladu, nejlépe přes noc. Poté znovu propracujeme.… více o Linecké banánky
1. Připravíme si vodní lázeň. 2. Dáme roztuávit tabulku čokolády 3. Mezitím uděláme ,, jednohubky´´ z piškotů ,… více o Banánky v čokoládě
Těsto: z jemně mletých ořechů, cukru, žloutku a celého vejce vypracujeme těsto, dáme do strojku a tvoříme asi 4-5 cm… více o Ořechové banánky
Beleše jsou na našem území specialitou Slovácka. Kulinářská tradice této oblasti na… Celý článek
Jídla, která v nás evokují vzpomínky na školní jídelnu, jsou milovaná i nenáviděná. Vraťte se… Celý článek
Lahodné halušky se zelím a voňavým uzeným masem přinesou závan Slovenska do vaší kuchyně! Na… Celý článek
Dobré domácí jídlo nemusí být nutně drahé a jeho příprava vám rozhodně nemusí zabrat celý… Celý článek
Vyšlehám sníh ze 4 bílků. Ke žloutkům přidám cukr a vanilkový cukr. Postupně přidávám mouku, ve které je zamíchaný… více o Cassidyho jahodový piškot
Obrané a oprané bezinky, nastrouhaná jablka a 500 g cukru vaříme 15 minut. Potom přimícháme přípravek Pektogel nebo… více o Marmeláda z bezinek a jablek
Žloutky, máslo a cukr vyšleháme. Přidáme smetanu, mouku s kypřícím práškem, kakao a mleté ořechy. Nakonec vmícháme z… více o Ořechové trojúhelníky s krémem
Máslo utřeme s tavenými sýry, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, okurky, petrželku, natvrdo uvařená a pokrájená vejce.… více o Sýrová roláda
1těsto: Vajíčka vyšleháme s cukrem do pěny ,postupně přidáváme olej a pak i ostatní ingredience. 2 těsto: opět… více o Buchta Himálaj
Mléko, cukr, máslo a med dáme vařit do hrnce - nejlépe takového, kde se hmota nebude přichytávat - a pomalu zahříváme.… více o Babiččiny mléčné medové karamelky
Většinu vařeného hrachu rozmačkáme (trochu si necháme na ozdobení polévky) a prohřejeme ve vývaru spolu s povařenou,… více o Rybí polévka s hrachem
Ušleháme cukr se žloutky, přidáme olej, vodu, vanilkový cukr, mouku, pomalu přidáváme ušlehané bílky a nakonec prášek… více o Nejlepší bábovka
1. Troubu předehřejte na 200°C. Neoloupané brambory vařte v osolené vodě téměř do měkka(10-15 min.). 2. Brambory… více o Tartiflette H. Michopulu
Rozehřejeme si troubu na 200°C. Do první mističky dáme mouku, přášek do pečiva, sůl, cukr, kakao a čokoládu nasekanou… více o Čokoládové muffiny podle Nigely Lawson
Vejce našleháme s cukrem, přišleháme mouku s práškem do pečiva, přidáme mandle, mrkev, kůru z citronu, rum. Dobře… více o Mandlovo-mrkvový řez
Smícháme všechny ingredience na těsto. Vlijeme do vymazané nádoby na pečení a dáme péct na 150 stunpnu asi na půl… více o Šlehačkovo- pudinková buchta