Brambory v papiňáku

3.5

hodnoceno: 16
Příprava: 10 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule větší
    • 1
      kg brambory
    • 100
      g máslo
    • 1
      stroužek česnek

Postup přípravy receptu

  • Brambory klasicky oškrábeme a nakrájíme na plátky. V papiňáku rozpustíme máslo a na něm osmahneme cibulku (nakrájenou na kolečka) do růžova. Pak přidáme brambory, promícháme s máslem a cibulí a posolíme. Papiňák uzavřeme, počkáme až začne pískat a za 3–5 minut vypneme plamen a necháme dojít. Brambory je lepší nechat tak těch 5 minut, krásně se připečou.
Zařazení: Brambory

Podobné recepty

Použité suroviny: Brambory Česnek Cibule Máslo

Doporučujeme

Další doporučené recepty: