Gnocchi s tuňákem

3.35

hodnoceno: 20
Příprava: 15 minut
Porce: 2
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • petrželová nať
    • 2
      lžíce máslo
    • 1
      hrst celer strouhaný
    • sůl
    • 1
      hrst pórek
    • 1
      hrst mrkev
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 2
      lžíce zakysaná smetana
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • pepř celý
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 500
      g gnocchi hotových

Postup přípravy receptu

  • Na rozpáleném oleji opékáme gnocchi dokřupava.
  • Než se gnocchi opečou, tak na druhé pánvi na rozpuštěném másle restujeme zeleninu. K orestované zelenině přidáme konzervu tuňáka. Promícháme, přidáme sůl, pepř a zakapeme citronovou štávou. Vše promícháme a přidáme 2 lžíce zakysané smetany.
  • Připravenou směs smícháme s opečenými gnocchi a přidáme petrželovou nať.
Zařazení: Přílohy Těstoviny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: