Irský gulášek

2.6

hodnoceno: 5
Příprava: 60 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžička červená paprika
    • 5
      ks brambory
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      ks vejce
    • 1
      ks masox
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 30
      g anglická slanina
    • 300
      g hovězí maso
    • 300
      g vepřové maso
    • 2
      hrst tmavá jíška
    • 1
      lžička gulášové koření
    • 1
      plechovka fazole ve slaném nálevu

Postup přípravy receptu

  • Na chutný domácí guláš si nakrájíme maso na kostky, na rozehřátém oleji zpěníme cibulku přidáme maso, okořeníme sladkou paprikou, pepřem, solí, kořením podle chuti. Ze všech stran opečeme a podlijeme trochou vody, krátce podusíme.
  • Brambory si nakrájíme na větší kostky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Scedíme.
  • Do guláše přidáme nakrájenou anglickou slaninu na kostičky a masox. Vajíčka si také uvaříme a nakrájíme na menší kousky.
  • Když je maso měkké, přidáme brambory, fazole (které jsme scedili) a chvíli vaříme (asi 5 minut). Zahustíme a ke konci přidáme vařené vajíčko.
  • Podáváme s chlebem.
Zařazení: Maso Hovězí Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: