Jehněčí na tymiánu

2.81

hodnoceno: 16
Příprava: 90 minut
Porce: 5
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 70
      g máslo
    • sůl
    • 2
      dl voda
    • pepř mletý
    • 2
      lžička tymián
    • 715
      g jehněčí plece
    • 100
      g kečup

Postup přípravy receptu

  • Jehněčí maso osolíme, opepříme, hustě posypeme tymiánem a vložíme do pekáčku vymazaného máslem. Podlijeme troškou vody a dáme péct do vyhřáté trouby. Během pečení maso přelíváme šťávou, podle potřeby podléváme vodou. Když je maso téměř hotové, přidáme kečup, promícháme se šťávou a během pečení maso několikrát šťávou polijeme. Pečené maso nakrájíme na plátky, klademe na teplý talíř a přelijeme šťávou.
  • Příloha: hranolky, krokety nebo opečené brambory se zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Jehněčí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: