3.2
RADA: Karamelový krém
RADA: Vanilkový krém
RADA: Sušenková hmota
RADA: Dokončení
Na sušenkový základ promíchejte rozdrcené sušenky s rozpuštěným máslem – klidně v kuchyňském robotu. Směs upěchujte… více o Banánovo-karamelový dort
Z mouky, 30 g cukru, soli, 1 žloutku a 80 g studeného másla uhněťte hladké těsto a dejte na 30 minut do chladu. Bílou… více o Karamelový koláč
Žloutky, cukr a olej vyšleháme do husté hmoty, vyšleháme bílky a opatrně promícháme s žloutkovou hmotou. Po troškách… více o Krémový dort potažený
Advent, období příprav a čekání na Ježíška, je spojen s řadou hezkých zvyků i svátků. Jednou z… Celý článek
Recept, podle kterého připravíte krásně vláčné a voňavé vanilkové rohlíčky, které se navíc… Celý článek
Podzim a zima bývají pro mnohé z nás obdobím, kdy máme skleslou náladu a často se potýkáme s… Celý článek
Pokud alespoň trochu sledujete sociální sítě, jistě jste o ní už slyšeli. Tenhle čokoládový… Celý článek
Zelí vymačkáme a podusíme na másle. Přidáme prolisovaný česnek, osolíme, opepříme. Klobásu nebo maso pomeleme a… více o Bramborový závin s kysaným zelím
Těsto: do mísy dáme umleté ořechy a cukr, promícháme. Přidáme neušlehané bílky a pořádně promícháme. Přikryjem utěrkou… více o Výborné čokoládové rohlíčky
Nejprve uvaříme nálev - koření kromě zázvoru, bobkového listu a soli utlučeme v hmoždíři. Vodu a ocet přivedeme k varu,… více o Nakládané masové koule
Z uvedený surovin vypracujeme těsto, rozdělíme na dva bochníky, vyválíme 5 mm silné, vykrajujeme formičkou preclíky… více o Preclíky (Pagáče)
Ingredience dáme do pekárny, semínka po tónu a pečeme na program Celozrný. více o Celozrnný chléb s vločkami
Kuře posolíme a pokmínujeme výrazněji, než jsme zvyklí, dutiny vyplníme jablky bez jádřinců, vložíme do pekáče,… více o Kuřohus se zelím
Vejce rozšleháme metličkoku s vodou. Přidáme sůl a za stálého míchání přisypáváme mouku, než vznikne hladké těsto. … více o Přílohové noky
Jelení filé nebo části jelení kýty, dusíme v dobrém zeleninovém základě s brusinkami, švestkovými povidly a vínem… více o Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem
Nakrájíme cibuli a vložíme ji do malého množství vody, přidáme kmín, vše vaříme. Jakmile je cibule měkká, vývar… více o Anička hladká
Za chvíli se bude pasírovat, takže se nemusíme zdržovat žádnou titěrnou prací. Mrkev, střední část řapíkatého celeru a… více o Sugo pomodoro
Čočku uvaříme do měkka, z celeru oddělíme listy. Natě celeru nakrájíme najemno a orestujeme na cibulce. Listy celeru… více o Čočková sekaná s řapíkatým celerem
Plech vylijeme olejem a vysypeme hrubou moukou. V míse utřeme heru s mouč. cukrem a pak přidáme další přísady a… více o Kakaová buchta s polevou