Křupavé vepřové koleno

1

hodnoceno: 2
Příprava: 120 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 4
      l voda
    • 2
      ks hřebíček
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      lžička kmín
    • 1
      lžička pepř celý
    • kořenová zelenina
    • 1
      ks vepřové koleno

Postup přípravy receptu

  • Přivedeme vodu k varu s dostatečným množstvím soli.
  • Kořenovou zeleninu omyjeme a cibuli oloupeme.
  • Do vařící vody vložíme koleno, zeleninu, cibuli, bobkové listy, hřebíčky, pepř a přivedeme znovu k varu.
  • Vaříme pod pokličkou cca 1,5 hodiny těsně pod bodem varu.
  • Troubu předehřejemme na 200 °C.
  • Mřížku s odkapávacím plechem vložíme doprostřed trouby.
  • Koleno vytáhneme z vody, položíme na mřížku a cca hodinu pečeme do křupava.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: