Ravioli se špenátem a třemi druhy sýra

3

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: 2
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 30
      g máslo
    • olivový olej
    • 1
      ks žloutek
    • 170
      g ricotta

Postup přípravy receptu

  • Smícháme všechny tři druhy sýra, žloutek, pepř a pažitku. Na polovinu těstovinového plátku dáme vždy jednu lžičku sýrové směsi, okraje plátku pokropíme vodou a přehneme, aby nám vznikla kapsa. Okraje dobře přimáčkneme.
  • Přivedeme k varu osolenou vodu a vzniklé ravioli v ní vaříme 3 minuty, dokud nevyplavou na hladinu a nezměknou. Slijeme vodu a odstavíme z vařiče. Rozpustíme v hrnci máslo a 1 minutu na něm dusíme česnek.
  • Přidáme špenát a dusíme dalších několik minut, dokud lístky špenátu nezměknou a nevytvoří jednolitou hmotu. Rozdělíme špenát na talíře a posypeme opraženými mandlemi. Navrch přidáme ravioli a pokapeme je olivovým olejem.

Podobné recepty

Použité suroviny: Máslo Olivový olej Ricotta Žloutek

Doporučujeme

Další doporučené recepty: