Roast Beef Pepper

2.2

hodnoceno: 5
Příprava: 60 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 4
      lžíce strouhanka
    • 4
      lžíce pepř mletý nakládaný zelený
    • 2
      svazek petrželka sekaná
    • 375
      ml vývar
    • 12
      ks žampiony
    • 250
      g smetanový sýr
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1,5
      kg roštěnec

Postup přípravy receptu

  • Troubu rozehřejeme na 170 stupňů. Maso omyjeme a osušíme. Dále na povrch vetřeme sůl a pepř. Do pekáče položíme maso tukovou vrstvou dolů. Zelený pepř nasekáme. Petrželku smícháme s hořčicí, zeleným pepřem a strouhankou. Maso potřeme směsí a dáme cca na 90 minut do trouby péct. Žampiony očistíme, odlomíme nožičky a nasekáme. Smícháme je se sýrem a petrželkou. Směsí naplníme žampionové kloboučky. Asi 15 minut před dopečením maso podlijeme vývarem a přidáme plněné žampiony. Maso pak už jen necháme 15 minut odležet a pokrm podáváme s vypečenou masovou šťávou a plněnými žampiony.
Zařazení: Maso Hovězí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: