Sloní žrádlo na zahradní gril

2

hodnoceno: 7
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 4
      ks cibule velké
    • 500
      g brambory
    • 1
      špetka sůl
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 150
      g anglická slanina
    • 2
      ks klobása
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka mletá paprika sladká a pálivá
    • 300
      g vepřová krkovice

Postup přípravy receptu

  • Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na větší kusy, stejně tak maso a klobásy. Cibule na kolečka, slaninu na plátky a celou směs důkladně promícháme. Přidáme utřený česnek, sůl, koření a opět promícháme. Směs rozložíme do 2–3 vrstev alobalu potřeného olejem a zabalíme do tvaru šišky. Pečeme cca 90 minut na zahradním grilu nebo v troubě.

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: