Spaghetti Bolognese

2.62

hodnoceno: 8
Příprava: 60 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      balení špagety
    • 1
      lahev olivový olej Samozřejmě nepoužijeme celý
    • 1
      ks červená cibule
    • 1
      ks eidam sýr
    • 4
      ks rajčata
    • 2
      balení kuřecí prsa
    • 2
      ks boloňská omáčka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžička mléko polotučné
    • koření na špagety

Postup přípravy receptu

  • Dáme do většího hrnce olivový olej, cibuli nakrájíme najemno a dáme do hrnce, počkáme, dokud cibulka nezesklovatí a mezitím si nakrájíme maso na menší kousky, dáme do hrnce a necháme zatáhnout, dáme kapku olivového oleje na maso a zasypeme troškou koření na špagety, maso promícháme a dáme tam boloňské omáčky, zalijeme troškou vody a necháme chvilku vařit, rajčata dáme do hrnce a zalijeme vařící vodou, chvilku je tam necháme, vodu vylijeme a dáme tam ledovou vodu, počkáme minutku a rajčata oloupeme, potom je dáme do misky a rozdrtíme je, dáme je do hrnce, nalijeme trošku smetany, nebo čerstvého mléka a necháme vařit, dokud maso nezměkne. Až bude maso měkčí, ale ne úplně, dáme vařit špagety, potom servírujeme na talíř, můžeme zasypat nastrouhaným sýrem a přidat ještě kapku olivového oleje.
Zařazení:

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: