Španělské ptáčky po studentsku

3.6

hodnoceno: 5
Příprava: 45 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks masox
    • pepř mletý
    • 300
      g vepřové maso
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 2
      ks párek

Postup přípravy receptu

  • Cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme.
  • Maso nakrájíme na kostičky, okořeníme (sůl, pepř).
  • Maso zlehka orestujeme na cibuli.
  • Přidáme k masu dvě lžíce hořčice a podusíme cca 1 minutu.
  • Masox rozpustíme v 1 litru vody a zalijeme jím maso na pánvi.
  • Uvařená vejce, okurku a párek nakrájíme a přidáme do omáčky.
  • V misce ve vodě si rozmícháme 2 lžíce mouky a zahustíme omáčku.
  • Vaříme cca 15 minut, dokud maso nebude měkké a v omáčce nebude cítit mouka.
Zařazení: Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: