Sušení ovoce v sušičce

2.67

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • Ovoce vhodné k sušení
    • jahody
    • kiwi
    • citron
    • pomeranč
    • třešně
    • švestky a blumy
    • ananas
    • meruňky
    • borůvky
    • hrušky
    • nektarinka
    • hroznové víno
    • jablka
    • broskve
    • grapefruit
    • banány

Postup přípravy receptu

  • Ovoce, které po rozkrojení hnědne, namočíme do okyselené vody nebo do jakékoliv limonády s citronovou příchutí, aby se zamezilo změny barvy při sušení. Ovoce musíme oloupat a pak krájet obyčejně na sílu 1 cm, kromě hroznů, které se suší celé, ale doba sušení hroznů je 18–24 hodin podle velikosti. Ostatní ovoce se suší od 7 do 14 hodin.
Zařazení: Ovoce

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: