Báječné tuňákové placičky s ricottou

4

hodnoceno: 5
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 1
      ks vejce
    • strouhanka
    • pepř mletý
    • petrželka
    • 2
      lžíce sýr nejlépe parmezán
    • 160
      g tuňák - ve vlastní šťávě
    • olej na smažení
    • 150
      g ricotta

Postup přípravy receptu

  • Tuňáka slijeme, důkladně promícháme s ricottou, parmezánem, vejcem a čerstvě nasekanou petrželkou, zahustíme troškou strouhanky, osolíme a opepříme.
  • Z připravené směsi děláme malé kuličky, které mírně zploštíme, obalíme ve strouhance a smažíme z obou stran v rozpáleném oleji dozlatova.
  • Podáváme s bramborovou přílohou nebo zeleninovým salátem a čerstvým pečivem.
  • *Ricottu můžeme nahradit lučinou.
Zařazení: Rybí Slané

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: