Králík na čínský způsob

2.5

hodnoceno: 10
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • cuketa
    • sůl
    • pórek
    • česnek
    • 2
      lžíce voda
    • pepř mletý
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • paprika
    • 1
      lžička škrob
    • zázvor
    • 250
      g králík
    • patizony

Postup přípravy receptu

  • Maso vykostíme, uvaříme a nakrájíme na nudličky. Na pánvi rychle osmahneme. Přisypeme nakrájenou zeleninu – cibuli, pórek, česnek, cuketu, patizon nebo kedlubnu, papriku. Můžeme také použít hotovou zmrazenou směs na čínu. Všechno krátce opečeme. Okořeníme zázvorem, osolíme, opepříme. Ve vodě rozmícháme sójovou omáčku a škrob. Vlijeme na pánev, zamícháme a minutku podusíme. Podáváme s rýží, můžeme posypat opraženými burskými oříšky.
Zařazení: Maso Králičí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: