kralik na vine

2.5

hodnoceno: 2
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 2
      snítka majoránka čerstvá
    • pepř mletý
    • 2
      ks bobkový list
    • 170
      ml zakysaná smetana
    • 1,4
      l vývar
    • 1,4
      l bílé víno - suché
    • 2
      kg králík 8 porcí
    • 3
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

  • Omyté porce králíka potřeme solí a pepřem. Na rozehřátém oleji maso opečeme, přidáme majoránku, bobkový list, podlijeme vínem a vývarem.
  • Dusíme pod pokličkou asi hodinu. Smetanu rozmícháme s moukou, vmícháme do výpeku a krátce povaříme. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s brambory.
Zařazení: Maso Králičí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: