Krkovička pečená s játry a cibulí

3.5

hodnoceno: 2
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • sádlo nebo olej
    • 1
      lžička hladká mouka
    • pepř mletý
    • drcený kmín
    • 200
      g vepřová játra nebo drůbeží
    • 4
      ks plátky krkovičky bez kosti

Postup přípravy receptu

  • Maso naklepeme, osolíme, opepříme a mírně poprášíme moukou. Plátky pak dáme do vymaštěného pekáčku, poklademe na malé kousky pokrájenými, očištěnými játry a posypeme kmínem. Nakonec posypeme plátky cibule, osolíme, podlijeme troškou vody, zakryjeme alobalem a dáme do předehřáté trouby péct na cca 35 minut. Pak alobal sundáme a dopečeme maso doměkka, podléváme dle potřeby.
  • Podáváme s rýží nebo bramborovou přílohou.
  • Na játra můžeme dát plátky z kyselejšího jablka a pak teprve cibuli.
Zařazení: Maso Vnitřnosti Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: