Perník z perníků – nepečený

2.71

hodnoceno: 7
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 400
      ml bílý jogurt selský
    • želatina - mletá
    • 6
      ks perník tradiční máčené perníky s náplní
    • cukr krupice

Postup přípravy receptu

  • Množství surovin je na 20 cm širokou formu.
  • Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1 cm. Naskládáme vedle sebe do formy vyložené folií nebo alobalem. Dle návodu na obalu si připravíme jogurtovou želatinu, osladíme ji dle chuti a perníkovou vrstvu zalijeme. Do ní hned naskládáme další vrstvu perníků, které do želatiny lehce zamáčkneme. Zalijeme zbytkem želatiny, uhladíme a necháme do druhého dne navlhnout a ztuhnout. Podáváme ozdobené strouhaným perníkem nebo šlehačkou.
Zařazení: Nepečené Dezerty

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: