Topinky se srbskou směsí

2.89

hodnoceno: 18
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

  • Směs
    • 2
      cibule
    • sůl
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • pepř mletý
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • sojová omáčka na dochucení
    • 1
      kg vepřová plec
    • olej
    • 300
      g tompa lze použít i lečo
    • cukr krupice
  • Na topinky
    • chleba starší půlka
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

  • Na trošce oleje orestujeme nadrobno nakrájené, osolené a opepřené maso, ke kterému přidáme hořčici, kterou též orestujeme. Potom přilijeme 2 tompy (nebo lečo), kečup a dusíme skoro doměkka. Než maso zcela změkne, přidáme cibule nakrájené na kolečka, lžičku cukru, popřípadě dochutíme solí, vegetou, sojovou omáčkou a povaříme.
  • Směs by neměla být moc řidká, aby z topinek netekla. Opatrně s podléváním. Případně lák z jedné tompy lze použít na pozdější podlití.
  • Směs se může použít i jako hlavní jídlo s vařeným bramborem.
Zařazení: Chuťovky Slané

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: