3.33
Do misky dáme mouku, rozpuštěné máslo, práškový cukr, vejce a špetku soli. Připravíme si kvásek (do zahřátého mléka… více o Trdelník
Z poloviny mléka, cukru a droždí uděláme kvásek. Zbylé mléko smícháme s rozpuštěným tukem, zamícháme s kváskem, žloutky… více o Staročeský trdelník
Ohřejeme 250 ml mléka,přidáme cukr krupici(asi jedna lžička),nadlolíme jednu kostku droždí.Čekáme 10 min. než kvásek… více o Výborný domácí trdelník
Kefír si mnozí dopřávají k snídani nebo jako výživnou svačinu, ovšem tento lehce perlivý… Celý článek
Rohlík.cz, největší tuzemský e-shop s potravinami, je průkopníkem v nabídce tradičního… Celý článek
Díky své krásně červené barvě se často používají jen na ozdobu, což je škoda. Ředkvičky v sobě… Celý článek
Chcete ovládnout umění přípravy trhaného masa? Připravte se na výjimečný gastronomický zážitek… Celý článek
Jablka nakrájíme na drobné kostičky. Vše ostatní smícháme a spojíme s jablky.¨2 formy srnčího hřbetu vymažeme máslem,… více o Jablkový srnčí hřbet
Do pekáčku dáme olivový olej, na půlkolečka nakrájenou cibuli a naklepané kuřecí řízky, které jsme z jendé strany… více o Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Těstoviny uvaříme dle postupu na obalu. Kuřecí maso pokrájíme na malé kousky a osmažíme na pánvi. Poté necháme… více o Těstovinový salát s kuřecím masem
Všechnu zeleninu pomeleme na masovém mlýnku, dáme do hrnce vařit, asi po 10 minutách přidáme olej a deko. Buďto vaříme,… více o Zeleninová směs
1.) Čerstvou brokolici si očistíme ,a odkrájíme košťály. Na sporák dáme hnes s vodou + sůl + 2 lžičky oleje , a dáme… více o Brokolicovo-nivová omáčka
Housku nebo toustový chléb rozmixujeme na strouhanku a smícháme s kypřícím práškem. Máslo, cukr a žloutky utřeme do… více o Péřová bublanina
Vejce, cukr, ztužený rostlinný tuk, med, sodu a mouku dáme do mísy a ve vodní lázni vše mícháme, dokud hmota… více o Medovník s kávičkou
Zapalte oheň v grilu a nechte dojít do stadia řeřavých uhlíků. Půlky broskví potřete olejem, osolte a opepřete a řeznou… více o Šťavnatý salát s grilovaným ovocem
Těsto: Nad parou rozpustíme heru, přidáme vejce, cukr, med, sodu a mouku a šleháme nad parou 10 minut až do zlaté… více o Marlenka – medovník
Cizrnu namočíme nejlépe přes noc do studené vody a druhý den uvaříme do měkka.. Na oleji osmahneme cibulku, přidáme… více o Cizrna s česnekem
1. Rybíz propláchneme a necháme okapat. Pak vidličkou strhneme kuličky ze stonků. Lehce je rozmačkáme a posypeme… více o Omáčka Cumberland
Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků. Všechny sypké suroviny smícháme v míse. Přidáme hrnek vlažného mléka,… více o Mramorová bábovka