Vepřové plátky pana nadlesního

3.5

hodnoceno: 10
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce máslo
    • masox
    • 2
      lžíce bílé víno
    • sušené houby
    • 10
      g mandle
    • zázvor špetka
    • 4
      plátek kýta
    • mouka troška

Postup přípravy receptu

  • Maso naklepeme, okraje nařízneme, osolíme a jemně poprášíme zázvorem. Rychle opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Na másle zpěníme drobně nasekanou cibuli, usekané spařené mandle a pokrájené povařené houby. Vše orestujeme a zalijeme vínem. Na tento základ vložíme připravené plátky masa a 10 minut dusíme. Vývar z hub zředíme teplou vodou, přidáme plovinu kostky masoxu, povaříme a nalijeme na plátky. Chvíli podusíme. Před podáváním šťávu zaprášíme hladkou moukou. Podáváme s knedlíky.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: