
2
Vše smícháme dohromady, nalijeme do lahve a užijeme si pěkné Vánoce! Je možné část Salka vyměnit za Pikao, nebo Tatra… více o Vaječný likér snadno a rychle
Směs různých druhů mouky, soli a koření zalijeme trochou vody. Dle potřeby můžeme přidat olej. Směs protřeseme, aby se… více o Chlebová placka snadno a rychle
Ovoce očistíme, oloupeme, zbavíme pecek a jádřinců a nakrájíme na slabé plátky. Pokud použijeme hrušky a jablka,… více o Báječné ovocné koláčky - snadno a rychle
Jahody patří mezi nejoblíbenější letní ovoce, které dokáže zkrášlit jakýkoliv dezert i hlavní… Celý článek
Chystáte narozeninovou oslavu, čekáte návštěvu nebo si jen tak chcete zpříjemnit den dobrým… Celý článek
Zatímco v zimě každý uvítá talíř horké polévky, která ho zahřeje, v létě jsou ideální studené… Celý článek
- filé nakořenit grilovacím kořením, osolit - lehce osmahnout po obou stranách - na dno pekáče cibuli - na ní filé … více o Zapečené rybí filé
Z trochy vlažného mléka, kostek cukru a droždí (asi půlka kostičky) připravíme kvásek. Do mísy dáme hladkou a… více o Koblížky jedna báseň
Vejce s cukrem ušleháme, přidáme mouku, prášek do pečiva a 250 ml tekuté šlehačky. Smícháme a vylejeme na hluboký,… více o Šlehačkové řezy
Listové těsto vyválíme na obdélníky 35x20 cm. Jablka nastrouháme spolu s rumovými perníčky. Plát těsta potřeme… více o Závin Šílený Max
Jemně nakrájenou cibuli osmažaaíme na tuku dorůžova, přidáme mlatou papriku a krátce zamícháme. Přidáme ihned rajčatový… více o Falešná gulášová polévka
Nakrájenou bagetu opečeme na pánvi s olivovým olejem. Tuňák rozdrobíme a smícháme s ostatními surovinami. Natřeme na… více o Tuňáková bruschetta
Všechny ingredience kromě máku a semínek vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a necháme zpacovat těsto. Hotové těsto… více o Houstičky z domácí pekárny
Předehřát troubu na 180 °C. Vymastit máslem asi 23 cm bábovkovou formu a vysypat ji moukou. Vyklepat přebytek mouky. … více o Bábovka s mákem z Vídeňské kavárny
NA 2 LŽÍCÍCH SÁDLA ZLEHKA OSMAHNĚTE NAJEMNO NAKRÁJENOU 1 VELKOU CIBULI. VLOŽTE 400 G PROROSTLÉHO VEPŘOVÉHO MASA… více o Výborný segedinský guláš
Vejce utřeme s cukrem, potom přidáme vlažnou vodu a olej. Přidáme mouku, mléko, vanilkový cukr, špetku soli a prášek do… více o výborný borůvkový koláč
Uvařené těstoviny necháme vychladnout, zeleninu nakrájíme na středně velké kousky, přidáme zakysanou smetanu, nadrobno… více o Lehký těstovinový salát