Pomazánka vepřo-zelo

3.07

hodnoceno: 15
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • pepř mletý
    • kysané zelí
    • vepřové maso pečené
    • majonéza nebo kysaná smetana
    • hořčice
    • jablka nemusí být

Postup přípravy receptu

  • Zbytek vepřové pečeně vyvážíme zhruba stejnou hmotností kysaného zelí. Oboje rozsekáme v mixéru a spojíme nejlépe lehkou majonézou (kysanou smetanou) jen tak, aby se nám hmota nerozkládala. Dochutíme pepřem, možno zjemnit jablkem.
  • Mažeme na tmavý chléb a zapíjíme českým pivem, dítka pochopitelně pivem alkoholu prostým.
Zařazení: Pomazánky Slané

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: