Vepřové plátky s hermelínem

2.3

hodnoceno: 10
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • sůl
    • masox
    • slanina
    • pepř mletý
    • vepřové maso
    • hermelín
    • hořčice
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, poklademe plátky slaniny. Doprostřed položíme obdelníček hermelínu, zatočíme a spíchneme párátkem. V hrnci rozpálíme olej a zabalené plátky z obou stran řádně opečeme. Vyjmeme a do vzniklého výpeku dáme nadrobno nakrájenou cibulku. Osmažíme dozlatova, potom zalijeme vodou. Přidáme plátky, 1 kostku masoxu, lžíci plnotučné hořčice a vaříme doměkka. Nakonec osolíme, opepříme a před dohuštěním plátky vyjmeme.
  • Příloha: bramborová kaše
  • Vhodné i s kuřecím masem.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: