
2.6
Nejprve ušlehejte sníh z bílků a poté do něho postupně po lžících vmíchejte krupicový cukr a zvolna šlehejte tak dlouho… více o Falešný Sachr dortík
Ušleháme sladké šlehačky. Do nich přidáme kyselou šlehačku. Porumujeme piškoty. Formu vysypeme kokosem, poklademe… více o Šlehačkový nepečený dort
Mouku prosít na vál, vyhloubit důlek. Máslo nakrájet na malé kousky, navršit kolem důlku a zasypat cukrem. Mandle,… více o Linecký dort Aenne Burda
V čem je odlišné jídlo hodné MasterChefa? Vybrali jsme několik na pohled obyčejných pokrmů,… Celý článek
Chcete něco uvařit, ale máte pocit, že točíte stále pár stejných jídel bez obměny? Vyzkoušejte… Celý článek
Koprovka, svíčková, nebo rajská? Tradiční omáčky jsou neodmyslitelná součást české kuchyně.… Celý článek
Šťavnatý karbanátek s voňavým sýrem gouda, obalený v trojobalu. Že už se vám na poctivý… Celý článek
Máslo utřeme s cukrem citronovou kůrou a žloutky do pěny. Přidáme nutelu a třeme dál, potom vmícháme mouku s práškem… více o Bábovka Nutelka
Piškoty máčíme v rozpuštěné čokoládě a skládáme na dno dortové formy. Navrch natřeme máslový krém (klasický krém do… více o Dort s piškoty a jahodami
Zapékací mísu vymažeme máslem a trochou oleje a dáme porce okořeněného kuřete. Zalijeme vývarem z kostky a dáme péci.… více o Kuře na bramborách
Do menší misky dáme sojovku, worchester, koření, naředíme troškou piva a nakonec utřeme několik stroužků česneku,… více o Vylepšené špekáčky na opékání
Na oleji zpěníme cibuli,přidáme opepřené a osolené kotletky a orestujeme z obou stran. Přendáme na talíř a do výpeku… více o Pradědovo tajemství
Brokolici rozebranou na růžičky i s posekanými košťály dáme krátce vařit v páře (stačí pár minut), mezitím nakrájíme… více o Brokolicový salát s nivou
Vepřové řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Ve větší pánvi rozehřejeme olej, na kterém osmažíme nadrobno nakrájenou… více o Vepřové plátky v cikánské omáčce
Plát lasagna vložíme na dno pekáče. Naneseme asi 1cm vrstvu omáčky bolognese a poté vrstvu omáčky bešamel také 1cm. Pak… více o Lasagna Bolognese
umeleme plec, bůček a cibuli přidáme namočenou umletou housku, majoránku, česnek, vejce, nastrouhané syrové brambory,… více o Karbanátky
Do kuřecích prsíček nebo vyššího plátku kotlet, kýty... opatrně prořízneme hlubší kapsu. Maso osolíme a opepříme. Kapsy… více o Banánovo-nivové řízky
Uvaříme těstoviny, mezitim nakrajíme zeleninu, poté zcedíme a necháme vychladnout. Dále maso nakrajíme na nudličky a… více o Těstovinový salát
V míse spolu smícháme mouku, citrusovou kůru a cukr. Přidáme žloutek, změklé máslo a vypracujeme jemné těsto. Hotové… více o Andělská očka